Lichtjeswandeling

Wandeling

Willen jullie tijdens de korte dagen ook genieten van wat licht? Hebben jullie kinderen die graag op speurtocht gaan? Genieten jullie graag dichtbij? Dan is deze wandeling zeker een aanrader voor jullie.

Zoals jullie op het plannetje kunnen zien is er een mooie wandelroute in de vorm van een kaars uitgestippeld door de sportdienst midden in het centrum van Lichtervelde. Met De Gezinsbond hebben we nog een extra uitdaging aan deze wandeling toegevoegd. 

Je kan deze tocht starten aan het kerststalletje op de markt. Daar vinden jullie ook de eerste van de 14 letters die jullie onderweg zullen tegenkomen. Op het einde van de wandeling kunnen jullie hiermee een heel toepasselijk woord vormen. Als jullie het antwoord, samen met jullie naam, adres en telefoonnummer indienen via ons emailadres ‘gezinsbond.lichtervelde@gmail.com’, maken jullie kans op een cadeaubon van Lichtervelde en leuke gadgets van De Gezinsbond. Via computerloting worden er drie winnaars extra beloond. De winnaars worden via onze website bekendgemaakt en krijgen hun prijs persoonlijk in de brievenbus. Iedereen mag deelnemen aan deze gezinsvriendelijke wandeling.

13 tot 21 februari KROKUSKRIEBELS

Neem je kinderen mee naar het museum!

9 dagen, 103 musea, 140 activiteiten

100% corona- EN familieproof!

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.