Wandelen, fietsen, speuren en winnen in Roeselare!

Gezinssport Vlaanderen verwelkomt je deze zomer graag op haar jaarlijkse zomerzoektochten in Roeselare. Te voet of met de fiets laten we je kennismaken met deze prachtige Rodenbachstad. Van 1 juli tot en met 30 september kan er elke dag naar hartenlust gewandeld en gefietst worden langs een mooi uitgestippeld parcours. Voor de kleinste speurneuzen is er een aparte zoektocht op kindermaat voorzien.

Locatie

Roeselare 8800 Polenplein 15 Inschrijvingspunt en vertrekplaats: Toerisme Roeselare

Onze zoektochten nemen je mee langs een selectie hoogtepunten van Roeselare als historische stad met verrassend mooi erfgoed, maar ook als hedendaagse stad in het bruisende hart van West-Vlaanderen. Roeselare is niet alleen gekend vanwege het lekkere roodbruine bier, maar ook door de Vlaamse dichter en schrijver Albrecht Rodenbach. Daarnaast is Roeselare ook een fijne winkelstad én een wielerstad, met een knap wielermuseum 'KOERS'. Ondanks de verwoestingen van WOI bevat de stad heel wat architecturale pareltjes, die je zeker zal ontdekken op onze zoektochten. Maak je keuze uit vier zoektochtformules: wandelzoektocht (3 km), kinderzoektocht (3 km), fietszoektocht (30 km), geocaching.
Goed gezocht? Dan maak je kans op één van de mooie prijzen. Mis deze zomerse uitstap niet.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
10.00

Leden Gezinsbond en leden Gezinssport Vlaanderen genieten van een voordeeltarief van € 10 per gezin i.p.v. € 15 (niet-leden).
In ruil ontvang je een wandel-, fiets- en geocache-zoektochtenboekje, kinderzoektochtboekje (1 ex./kind), een stadsplannetje, leuke gadgets en kortingsbonnen voor bezienswaardigheden.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Contacteer ons voor verdere vragen.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Ma Sep 02
Locatie

Houthalen

Ma Sep 09
Locatie

Houthalen